5 gangen menu voor thuis!

5 gangen menu voor thuis!

5 gangen Wildmenu januari

Beste gast,Helaas kunnen wij u niet meer ontvangen bij ons in het restaurant, maar gelukkig heb je of wil je misschien ons 5 gangen menu voor thuis bestellen! Je hoeft bijna niks meer te doen om als nog te genieten van ons heerlijke 5 gangen menu.

Je hebt 5 verschillende Bakjes/borden per persoon die genummerd zijn van 1 tot 5. Bij sommige gerechten moet je nog een kleine handeling doen om het af te maken.  Wil je de foto’s zien hoe de gerechten geserveerd moeten worden? Check het hier onder. Een heerlijk compleet 5 gangen menu, gewoon thuis bezorgd!

Wat krijgt je te eten?

  1. Rouleau van gevogelte met eend, biet en kweepeer
  2. Bouillon van cantharellen en gevogelte met truffelomelet
  3. Risotto van eekhoorntjesbrood en wildzwijn ham
  4. Wildstoof met aardappelpuree
  5. Grand dessert
Gang 1Dijkhuis

Rouleau van gevogelte met eend, biet en kweepeer

  1. Leg de Rouleau in het midden van het bord. Serveer de eend er om heen en daar tussen de stukjes biet, zet een paar druppels kweepeer er bij en geniet!
soep DIjkhuis

Bouillon van cantharellen en gevogelte met truffelomelet

2.  Warm de bouillon op in een pannetje en serveer met de truffelomelet in een soepbord

Risotto Dijkhuis

Risotto van eekhoorntjesbrood en wildzwijn

Wil je een filmpje zien hoe wij de risotto maken? Via deze link kan je het risotto filmpje van de kerst bekijken. Het is bijna het zelfde gerecht! https://youtu.be/OltsTqFsuBsz

3.  Doe de risotto het pannetje van de soep. Voeg per persoon 50 ml water toe aan de risotto en verwarm deze op laag vuur. Blijf goed roeren, zodat het niet aanbakt en laat het twee minuutjes doorkoken tot risotto op gewenste dikte is. Voeg de Parmezaanse kaas en roomboter toe en eventueel zout en peper naar smaak (altijd blijven proeven chef!) Serveer dit in een diep bord, en leg de ham in het midden van de risotto en maak het geheel af met bieslook.

wildstoof

Wildstoof met aardappelpuree

4.   Zet de Wildstoof voor 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 voor 15 minuten, zet het op een klein onderzet bordje of schep het uit het bakje op een bord en geniet! Kijk uit het is erg heet!

gang 5 Dijkhuis

Grand dessert, Taartje van granaatappel, fruitlcake, chocolade cheesecake en oreokruim

5.   Serveer de verschillende taartjes op een bord en maak af met oreokruim en physalis

Wij hopen dat het gesmaakt heeft!

Wil je ons helpen zodat meer mensen van dit menu kunnen genieten? Maak een foto een zet het op facebook of je insta story en vergeet ons niet te taggen! Geen social media? Je kan ook een foto naar ons mailen! info@hetdijkhuis.eu Heel erg bedankt.

Met Culinaire Groet,

Team Het Dijkhuis.