Restaurant

Restaurant

HET DIJKHUIS - RESTAURANT

Sinds 2007 is restaurant Het Dijkhuis te vinden in Ophemert. U kunt hier terecht voor lunch en diner. Op maandag zijn wij gesloten. Alle andere dagen zijn wij geopend van 12:00 tot 22:00 uur. We werken met verse producten, waarvan veel uit de streek afkomstig zijn. Ook de kunst aan de muur is van lokale kunstenaars. Wij hebben een prachtig terras aan de voorkant van het pand. Lunchen, dineren, een kopje koffie met gebak of een borreltje drinken, het kan allemaal. Ook hebben wij een prachtig assortiment van wijnen en bieren.

Menu

Het menu

Om van uw avond een mooie culinaire ervaring te maken hebben wij verschillende mogelijkheden:

  1. U kunt zelf gerechten uit de kaart kiezen.
  2. Het Verwenmenu is al jarenlang een klassieker van het Dijkhuis en een favoriet bij veel van onze gasten. Het bestaat uit een vier gangen verrassingsmenu met bijbehorende wijnen. Een aperitiefje en de koffie met likeur zijn inbegrepen. 
  3. Wij hebben vaak ook nog seizoensgebonden menu's of acties. Kijk op onze facebook pagina voor meer informatie.

Bij de hoofdgerechten serveren wij een afgepast groentegarnituur en huisgemaakte frietjes. Wij gooien niet graag iets weg. Wilt u hier meer van hebben, dan kan dat, voor een kleine meerprijs.

Heeft u dieetwensen of allergieën? Vertel het ons en we houden er rekening mee.

Buiten onze wijnkaart hebben wij nog talloze andere wijnen in huis. Daarnaast hebben wij altijd een mooie selectie van speciale bieren. U kunt voor meer informatie bij ons terecht.

In Het Dijkhuis gebruiken wij zoveel mogelijk lokale en regionale producten. Ook de kunst aan de muur en de keramiek is van lokale kunstenaars. Mocht u hier interesse in hebben dan horen wij dat graag.

Met culinaire groet,

Team het Dijkhuis

A la carte

A la carte

Lunch

Lunch

Wijnkaart

Wijnkaart

Bieren

Bieren