Reserveren Restaurant

Reserveren Restaurant

 

Online reserveren voor het restaurant

Het Dijkhuis gaat weer open vanaf 1 juni!
De maand juni gaat het restaurant aangepast open en zijn wij nog steeds open voor bezorgen en afhalen (alleen online bestellen). Het eetcafé blijft nog gesloten in juni.

Tijd-shiften
Wij werken op vrijdag, zaterdag en zondag met tijd-shiften. Dit is niet gebruikelijk om te doen, maar wij hopen dat u hier voor begrip heeft aangezien wij zo de RIVM-maatregelen beter kunnen handhaven. De tijd-shiften zijn van 17.30 tot en met 19.15 uur en vanaf 19.30 uur (geen eindtijd).
Dinsdag tot en met donderdag hebben wij geen tijd-shiften, u kunt dan zelf een tijdstip kiezen bij de reservering.

Vaste menu's
Wij werken in de maand juni alleen met vaste menu's. Di t/m do kunt u kiezen tussen 3 of 4 gangen menu.
In het weekend kunt u in de shift van 17.30 uur een 3 gangen menu kiezen. De shift van 19.30 uur kan kiezen tussen een 3 of 4 gangen menu.
Heeft u dieet wensen, allergieën of zit er iets bij wat u niet lust? Dan zullen wij altijd een passende oplossing zoeken.
 
Lunch
Voor lunch zijn wij geopend zo als u dat altijd van ons gewend bent, alleen met beperkte plaatsen.
 
Reserveren
Het is verplicht vooraf te reserveren voor het restaurant en terras. Voor lunch kunt u ook ter plekken een reservering maken. Door de RIVM-maatregelen hebben wij minder zitplekken dan normaal, dus het is verstandig om tijdig te reserveren. Online reserveren kan via: https://hetdijkhuis.eu/reserveren-restaurant/
Ook is telefonisch of via de mail reserveren mogelijk. Dit kan via 0344-652736 of info@hetdijkhuis.eu.
 
Let op, bent u samen geen huishouden? Dan mag u maximaal met 2 personen aan een tafel zitten. Bent u wel samen een huishouden? Dan mogen er meer dan 2 personen aan een tafel.
 
Gezondheid
Heeft u klachten? Blijf dan thuis. Wij zullen aan de deur vragen of u ergens last van heeft. Uiteraard werkt ons personeel ook alleen maar als ze geen klachten hebben. Tussen alle tafels zit 1,5 meter. Ook willen wij u vragen bij binnenkomst uw handen te desinfecteren en 1,5 meter afstand van anderen gasten te houden.
 

Wij kunnen niet wachten om u weer te ontvangen. Graag tot snel!