Lunch bij Het Dijkhuis


Lunch bij Het Dijkhuis

Zit je thuis en heb je geen brood in huis? geen zin een saaie boterham? of wil je gewoon heerlijk verzorgd worden?
Het Dijkhuis is van dinsdag tot zondag vanaf 12:00 geopend voor lunch.

Bij onze lunch kan je uit verschillende dingen kiezen. Heerlijke uitsmijter met verse eieren van Deeli, Brood van Jan-Pieter Duin en toewijding van ons Zelf. Wil je meer info over Deeli? bekijk onze blog daar over.

Alles is lekker van de lunch kaart maar het meesten krijgen wij toch complimenten over onze Carpaccio. Hij is in verschillende vormen te krijgen. De vleessalade als maaltijdsalade met een stukje heerlijk brood, Broodje carpaccio of op een uitsmijter of omelet. Het vlees is van Albert van den Heuvel, wij gebruiken mooie kogels van de bovenbil en snijden daar altijd vers de carpaccio van. Niet invriezen of kant en klaren zooi, gewoon vers mooi vlees! Daar gaat het om bij carpaccio.

Wij hebben vaak ook een prachtig 3 gangen lunchmenu als je wat uitgebreider wilt genieten. Wij maken dan 3 kleine gerechten die samen een mooie lichte lunch creëren. Vaak bestaat dit menu uit een voorgerecht, een tussengerecht en een dessert. Voor acties en prijzen kan je kijken in ons Krantje

Ook is het mogelijk om te dineren bij het Dijkhuis tijdens lunch tijd. Als je bij jouw reservering aangeeft dat je van de dinerkaart wilt eten is dat altijd mogelijk.

Benieuwd naar onze lunchkaart? Check hem hier beneden.
Lunch kaart