Het eetcafe is ook weer geopend voor diner!


Het eetcafe is ook weer geopend voor diner!

Het eetcafe gaat weer open vanaf 2 juli voor alleen diner!

Door het constant veranderen van de situatie i.v.m het coronavirus blijven wij ons ook aanpassen.

Op het moment hebben wij het eetcafe alleen geopend voor eters, nog niet voor gasten die savonds iets willen drinken.

Het menu
De kaart is gewoon wat u gewend bent van ons!

Reserveren
Het is verplicht te reserveren voor het eetcafe, U kunt ook ter plekken een reservering maken. Door de RIVM-maatregelen hebben wij minder zitplekken dan normaal, dus het is verstandig om tijdig te reserveren. Online reserveren kan via: https://hetdijkhuis.eu/reserveren Ook is telefonisch of via de mail reserveren mogelijk. Dit kan via 0344-652736 of info@hetdijkhuis.eu.

Let op, bent u samen geen huishouden? Dan mag u maximaal met 2 personen aan een tafel zitten. Bent u wel samen een huishouden? Dan mogen er meer dan 2 personen aan een tafel. Ook hebben wij tafels dat 2 of 3 stellen met 1,5 meter uit elkaar aan 1 tafel kunnen zitten, vermeld dit even bij uw reservering. (beperkte mogelijkheid)

Gezondheid
Heeft u klachten? Blijf dan thuis. Wij zullen aan de deur vragen of u ergens last van heeft. Uiteraard werkt ons personeel ook alleen maar als ze geen klachten hebben. Tussen alle tafels zit 1,5 meter. Ook willen wij u vragen bij binnenkomst uw handen te desinfecteren en 1,5 meter afstand van anderen gasten te houden.

Wij kunnen niet wachten om u weer te ontvangen. Graag tot snel!