“ Een begrip in Midden Nederland ”
Het beste voor uw restaurant
Vlees uit de Bommelerwaard
Smakelijke producten
Ruim assortiment
Ambachtelijk en kwaliteit
Ambachtelijk en hygienisch
Snelle levering
Eigen bezorgservice
Snelle service

Horecaslagerij van den Heuvel.

Kom, laat ik u even meenemen en vertellen over mijn bedrijf "Horecaslagerij Albert van den Heuvel".

Na mijn slagers opleiding en behaalde diploma’s ben ik 15 jaar terug gestart met het verkopen van rundvleespakketten. Het vee kwam van mijn vaders hand. In mijn start periode heb ik ook een winkel / slagerij gekocht in Herwijnen. Het liep daar zo goed en de vraag vanuit de horeca sector is enorm gegroeid.
Onze klanten zijn heel divers. Denk aan Restaurants, eetcafe’s, cafetaria’s, campings en bakkerijen voor de worstenbroodjes etc. Lees verder
Vlees uit de Bommelerwaard
De Bommelerwaard is een streek in het zuidwesten van de Provincie Gelderland. In samenwerking met drie veeboeren uit de Bommelerwaard zorgen wij voor een constante aanvoer van ons rundsvlees. Deze runderen worden in koppels aangekocht en afgemest in het grasland en de stallen van de samenwerkende veeboeren uit de Bommelerwaard. Na 4 tot 5 maanden verhuizen ze naar onze slagerij. Het komt niet aan op een weekje meer of minder. Ze vertrekken wanneer ze slachtrijp zijn. Niet eerder en ook niet later. Albert komt zelf de dieren uitzoeken.
Smakelijke producten
Kwaliteit is waar het om draait bij Horecaslagerij Albert van den Heuvel. Dat begint met het selecteren van het beste vlees en een zorgvuldige verwerking door vakbekwame slagers. Ons bedrijf voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne en beschikt over technisch hoogwaardige apparatuur. Het gehele productieproces wordt automatisch bewaakt. Temperatuur, kook- en rooktijden kunnen uiterst nauwkeurig worden vastgesteld voor een optimaal smakelijk eindproduct.
Onze slagerij
Onze slagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, of de lekkerste specialiteiten. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten. Uiteraard wordt er gewerkt volgens de HACCP-normen Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus neem contact met ons op. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.
Copyright © Horecaslagerij van den Heuvel - sitemap