Kerst Het Dijkhuis


Kerst Het Dijkhuis

Het Dijkhuis Kerstmenu voor thuis voor maar 25,- p.p.
Dit jaar is kerst anders, maar daardoor hoeft het niet minder leuk te zijn. Wij gaan er voor zorgen dat jij thuis een onvergetelijk kerstdiner kan serveren. Wij hebben een leuk 6 gangen menu voor jou voorbereid die je gemakkelijk alleen nog zelf moet afmaken! Wil je het kerst thuis vieren met het Dijkhuis. Bestel dan via deze link https://hetdijkhuis.eu/kerst/

De voordelen

Hoe het niet moet … Je eet thuis met de familie of vrienden en je staat daarvoor al twee dagen in de keuken. Je kalkoen heeft iets te lang in de oven gestaan en is droog, je bent de gerookte zalm vergeten en je kan weer terug naar de te drukke supermarkt waar de zalm vervolgens blijkt uitverkocht.
Hoe het wel kan … Je eet thuis met familie of vrienden een zes gangen kerstmenu dat wij compleet voorbereiden en dat jij alleen zelf nog even moet afmaken; een beetje van jou en een beetje van Het Dijkhuis!
Geen overvolle supermarkt en lege schappen, geen dagen zwoegen in de keuken. Je hoeft alleen op 24, 25 of 26 december naar Het Dijkhuis te rijden om jouw kerstmenu voor thuis op te halen. Veilig en wel!

Het menu

  • Gang 1 Drie oer-Hollandse amuses op basis van stampotjes
  • Gang 2 Brandade van griet met gerookte zalm, yuzucrème en roggekruim
  • Gang 3 Risotto van eekhoorntjesbrood met gerookte eend en Parmezaanse kaas
  • Gang 4 Sousvide gegaarde kalkoenfilet, gepofte groenten en fondantaardappel en jus
  • Gang 5 Suikerbrood met chaumes, appelstroop-balsamicoroom en nootjes
  • Gang 6 Cheesecake trifle met cranberries, oreo en karamel.

De wijn

Wij hebben om dit kerstmenu af te maken een heerlijk wijnarrangement bedacht. Dit wijnarrangement is bedoeld voor vier personen (we kunnen het niet kleiner maken, maar het met twee personen opdrinken is natuurlijk ook mogelijk) en kost €45. Het bestaat uit een fles prosecco (heerlijk als aperitief!), een fles chardonnay en een fles bordeaux. Uiteraard kun je, bij het ophalen van de bestelling, ook extra wijnen bestellen. Bij de bestelling geven we een goede uitleg over de wijnen, zodat je niet alleen een goede chef-kok bent, maar ook een goede sommelier!

De spelregels!

Wil je het kerst thuis vieren met het Dijkhuis. Bestel dan via deze link https://hetdijkhuis.eu/kerst/ We willen wel graag weten of je het kerstmenu op 24, 25 of 26 december wilt komen ophalen, op welk moment tussen 14:00 en 16:00 uur en voor hoeveel personen. Betalen kan alleen met pin. Helaas kunnen wij dit menu niet aanpassen naar allergieën of dieetwensen. Wel is het mogelijk om je te adviseren wat je zelf anders zou kunnen doen. Normaal proberen wij met iedereen rekening te houden, maar om fouten te voorkomen doen wij het bij dit menu het niet.

 

Buiten de kerst om eten bestellen blijft ook altijd mogelijk via https://dijkhuisophemert.foodticket.nl/foodticket/cgi/bestel.cgi